• index-img

Ua hoʻokuʻu ʻia ʻo ZBT hanauna hou ʻo Wi-Fi6 hale holoʻokoʻa

Ua hoʻokuʻu ʻia ʻo ZBT hanauna hou ʻo Wi-Fi6 hale holoʻokoʻa

Loaʻa iā Wi-Fi6 ka uhi wifi piha!

I kēia manawa ua komo mākou i ke au o ka Pūnaewele o nā mea a pau, ʻoi aku ka nui o nā hale akamai i ka home, a me ka hoʻonui ʻana o ka nui o nā hāmeʻa, ʻo kahi pūnaewele Wi-Fi paʻa a wikiwiki hoʻi me nā hopena make ʻole he mea nui, hiki ke e hoʻoholo i ka ʻike o ka ʻōnaehana akamai holoʻokoʻa.

released1

I kēia ʻauinalā, ua lawe mai ʻo Ally mai ZBT i ʻelua mau manaʻo hoʻopiʻi uila holoʻokoʻa holoʻokoʻa Wi-Fi6 i ka hālāwai kūkā.

Hiki ke hiki i ka 1800Mbps ka helu kiʻekiʻe o ka hoʻouna ʻana o ka Wi-Fi6 panel AP hou.Ke hoʻohālikelike ʻia me ka AP o ka hanauna i hala, ua hoʻonui nui ʻia ka wikiwiki i ka ʻāina like.

Loaʻa i kā mākou Wi-Fi6 kahi hoʻolālā ʻōnaehana mesh i kūkulu ʻia, kahi e hoʻomaikaʻi nui ai i ka pono o ka Wifi e hoʻohālikelike i nā antenna kuʻuna.Ke hoʻokomo ʻia i waenakonu o ka lumi, hiki i 3pcs wifi 6 routers i hoʻokahi set ke uhi piha i kahi lumi o 120 square meters, me ka uhi ikaika loa.

I ka manawa like, loaʻa i kēia wifi 6 kahi RAM kūʻokoʻa kūʻokoʻa nui i kūkulu ʻia, hiki ke hana i nā ʻikepili hou aʻe i ka manawa like me ka ʻole o ka paʻa;me kahi radiator kūikawā, i hoʻohālikelike ʻia me ka radiator maʻamau, ʻoi aku ka maikaʻi o ka hoʻohemo ʻana o ka wela a ʻoi aku ka paʻa o ka hana.

Hoʻohana ka Wi-Fi6 Mesh router i ka hoʻolālā antenna kila kila, ʻoi aku ka maikaʻi ma mua o ka hoʻonā antenna kuʻuna i kūkulu ʻia.I ka manawa like, hiki i kāna awa ʻo Gigabit Ethernet i kūkulu ʻia ke kākoʻo maikaʻi i ka pūnaewele home Gigabit e kū nei, a hiki i ka uea uila ke piʻi i ka 1800Mbps.

Na ka Wi-Fi6 hoʻopili uila e lawe mai i ka wikiwiki o ka pūnaewele wikiwiki a me ka uhi ʻole ʻole make-end i nā hale, e lawe mai i nā pilina paʻa a paʻa i nā polokalamu home akamai, a hāʻawi i kahi ʻike akamai ʻoi aʻe.

experience


Ka manawa hoʻouna: Mar-30-2022