• index-img

No ke aha ʻoe e pono ai i kahi router

No ke aha ʻoe e pono ai i kahi router

No ke aha ʻoe e pono ai i kahirouter?

Nui nā ʻāpana ʻenehana koʻikoʻi i kou home, a ʻo ke alalai kekahi o lākou.Me ka ʻole o kahi alalai, ʻaʻole hiki iā ʻoe ke komo i ka pūnaewele ma nā wahi āpau o kou home!He mea paahana koʻikoʻi ka mea alalai no ke komo ʻana i ka Pūnaewele.Hōʻike kēia ʻāpana i nā kumu ʻelima e pono ai ʻoe i kahi alalai ma kēlā me kēia home.

router1

1. Paʻa palekana

Ke hoʻopili ʻoe i ka Pūnaewele ma o kahi alalai, ua hoʻopili ʻia kāu huakaʻi a hūnā ʻia kāu helu IP.ʻO ia, ʻaʻole hiki i kekahi ke nānā i kāu hana pūnaewele a i ʻole hack i kāu kelepona.

2. Ka māmā holo.

Hiki i nā mea hoʻokele ke hoʻonui i ka wikiwiki o ka Pūnaewele ma o ka hoʻokele pono ʻana i nā kaʻa a me ka hoʻopau ʻana i ka paʻa.

3. Ka uhi.

Ke hoʻohana nei i kahi alalai, hiki iā ʻoe ke hoʻonui i ka laulā o kāu hōʻailona Wi-Fi i hiki iā ʻoe ke komo i ka pūnaewele mai nā wahi āpau o kou home.

4. ʻAno ʻano.

Ke hoʻohana nei i kahi alalai, hiki iā ʻoe ke hoʻohui i nā polokalamu he nui i ka Pūnaewele i ka manawa like.Hiki iā ʻoe ke hoʻohana i kahi alalai e hana i kahi pūnaewele malihini, e ʻae i nā malihini e komo i ka Pūnaewele me ka ʻole o ka hoʻohana ʻana i kahi ʻōlelo huna Wi-Fi master.

5. Ka oluolu.

Mālama ka mea alalai iā ʻoe i ka manawa a me ke kālā ma ka hoʻopau ʻana i ka pono o nā pilina pūnaewele lehulehu ma kou home.

router2


Ka manawa hoʻouna: Apr-18-2022